Aurinko kokoelma Co, Ltd, ammatillinen rottinki ulkokalusteet valmistaja, perustettiin vuonna 2005 ja on tullut tunnettu valmistaja ja viejä yli 11 vuotta. Päämarkkina-alue on Länsi-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa.

Käsityöläisemme suunnitelleet ja tehdastuotteiden uskollinen ajaton taiteen laatu huonekalujen suunnittelu ja rakentaminen. Meidän huonekalut on rakennettu vain korkeimman luokan alumiini- ja kestävin rottinki saatavilla, jotka vahvistavat huonekalut ja tehdä erittäin muokattavaksi. SLC huonekalut on saatavilla laaja valikoima päättyy ja kankaat sopivaksi tyyliä tai asetus ja tarjoaa myös laajan valikoiman muita lisävaruste kappaletta, joka varmasti parantaa ulkoilma elintilaa. Nämä elementit SLC huonekalut rentoutumista lukuun ottamatta kaikki muut ostaessasi kauttamme voit ostotilauksen ja historian laatua ja huippuosaamista ja huonekalut, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen. "Laatu Firstandquot; on aina aurinko kokoelma motto.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota parhainta laatua käsityönä rento koti ulkokalusteet ja tarvikkeet on tehtaalla suoraan hinnoittelu, oikea-aikaisesti hinta tyytyväisyyttä ja suurimman henkilökohtaisen palvelun alalla.

Olemme vilpittömästi tervetulleeksi vierailemaan tehtaan andamp; Showroom!